Wie wij zijn. 


"focus"

Wij zijn Oblivion Cloud Control. Consultancy partner voor organisaties met complexe vraagstukken omtrent cloud computing. Onze expertise ligt zowel op inventarisatie, architectuur, implementatie als op ontwikkeling. 

Ons bedrijf is jong, maar kan vertrouwen op meer dan 16 jaar Consultancy ervaring omdat we een volledige dochter van Oblivion b.v. zijn. Hier bouwen we al vele jaren aan Cloud oplossingen maar ook aan Security vraagstukken, maatwerk webapplicatie ontwikkeling en Internet Consultancy in de breedste zin van het woord.

Het onderscheidt maken wij door 100% focus. Focus op cloud computing. Wij willen van daadwerkelijk toegevoegde waarde zijn door diepgaande kennis en expertise te leveren. Op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen is een must om een goede vertaalslag te maken naar concrete en relevante cloud oplossingen die aansluiten op de toekomst.


"No Nonsense. hard werken"

No Nonsense, hard werken en pragmatisch. Dat kenmerkt de cultuur binnen Oblivion Cloud Control. 


"partnership"
 

 


Wij zijn sinds 2013 een van de eerste Advanced Consulting Partner van Amazon Web Services (AWS) in Nederland en tevens Channel Partner.