Wat wij doen.


Organisaties helpen met vraagstukken omtrent IT infrastructuur in de Cloud. Dat is onze passie. Dat is waar wij goed in zijn.  Wij inventariseren, analyseren, implementeren en ontwikkelen. Vanuit geheel objectieve wijze denken wij met u mee. Uw visie en doelstellingen staan centraal om tot de juiste cloud oplossingen te komen. 


"Flexibiliteit, effectiviteit en rendement"

“Hoe kan ik mijn IT infrastructuur dusdanig inrichten dat het mij meer flexibiliteit, effectiviteit, en rendement oplevert ten opzichte van mijn huidige  
IT infrastructuur?” 


Een veel gestelde vraag door organisaties...

Een cloud oplossing (IaaS) ligt dan al snel voor de hand. Maar hoe richt je een cloud omgeving dusdanig in dat het ook de gewenste resultaten en kostenbesparing op gaat leveren? Dan rest er nog een vraag, namelijk: Welke partner kan mij voorzien van de juiste adviezen?

Organisaties als Wehkamp.nl, Alliander, Shimano, Bugaboo International en Informa hebben gekozen voor Oblivion Cloud Control om complexe vraagstukken om te zetten in concrete cloud oplossingen. 

 

Wat u van ons mag verwachten

 

"PRAGMATISCHE AANPAK. ADVIES OP MAAT. EXPERTISE." 
 

Elke organisatie heeft zijn eigen manier om uitdagingen en vraagstukken aan te pakken. Wij stellen ons op met een open houding en gaan graag met u in gesprek om samen te bepalen waar de uitdagingen voor nu en in de toekomst liggen.

In elk traject komen een aantal standaard onderdelen terug. 

Wat houdt dat concreet in?

-    Kosten/baten analyse
-    Risico analyse
-    Infrastructuur analyse
-    Architectuur cloud omgevingen (internationaal)
-    Security check
-    Het mede ontwikkelen van IT visie op de verwachte marktontwikkelingen