Innovation in the Cloud - Event


Invitation! Event: "Innovation in the Cloud" 


Do you want to know more about the targeted use of Amazon Web Services and best practices? Are you curious about the experiences of ABN Amro and Wehkamp? You are welcome on May 30th at our 'Innovation in the Cloud' event in Spant! Bussum.

We invite you to be informed about the innovations and best practices within Amazon Web Services. As a AWS Advanced Consulting Partner we are happy to share our knowledge and expertise and some customers will present their experiences.

We hope to see you on Tuesday, May 30th at Spant! Bussum.


Do you want to attend to this event? Go to our event page and sign up!

Concours D'elegance - Paleis Het Loo 1 en 2 juli 2017

We organiseren natuurlijk wel vaker leuke evenementen, onze zomer barbecues zijn in die zin altijd druk bezocht. En natuurlijke ook onze events in Paleis het Loo, Radio Kootwijk en binnenkort Spant! in Bussum. En we hebben voor deze zomer weer wat nieuws bedacht! We gaan deelnemen aan het 13e Concours D’elegance bij Paleis Het Loo. Want wat is er leuker dan op een mooie dag met het hele gezin langs oldtimers slenteren met op de achtergrond het prachtige Paleis Het Loo?

Oblivion Cloud Control neemt deel aan dit evenement met een mooie Hospitality Tent. Lees: wij staan met de nodige hapjes en drankjes klaar voor onze relaties. Er is van alles te beleven. Naast het Concours is ook Het Loo geopend en kunnen de tuinen worden bezocht. Als het weer een beetje meewerkt wordt het een prachtig weekend!

In het midden van het terrein zal een catwalk van ruim 30 meter worden gebouwd waar niet alleen modeshows zullen plaatsvinden maar waar ook dagelijks automobielen over heen zullen rijden. Onder leiding van Werner Budding en Dick Braakhekke worden er bijzondere presentaties en interviews gehouden.

We maken er vanuit Oblivion Cloud Control een heel informeel programma van: kinderen en andere familie leden van relaties zijn dan ook uitdrukkelijk van harte uitgenodigd! Meer informatie over het programma / de activiteiten etc treft u aan op: http://www.concourselegance.com/nl/ 

We zouden het heel erg leuk vinden als we u samen met uw gezin mogen verwelkomen. Stuur een berichtje aan Yvette Duijs (duijs@oblivion.nl) en geef aan hoeveel kaartjes u wilt ontvangen. Wij zorgen er dan voor dat u deze op tijd in huis hebt. 

Sfeerimpressie - Seminar: "Security in the Cloud"

Op 17 maart jl. heeft het seminar "Security in the Cloud" plaatsgevonden. Wij kijken terug op een mooie, succesvolle dag. Tijdens deze dag is er een video rapportage gemaakt die wij graag met je delen. 

Wil jij ook aanwezig zijn bij een volgend seminar? Schrijf je dan nu in en wordt op de hoogte gesteld van nieuwe events. 

Name *
Name